Voetbal: Verlies FCA, winst RKDES

Aalsmeer – Het was afgelopen weekend prachtig weer. Heerlijk naar buiten de zon in, dacht menigeen. De voetballers, jong en oud, van FC Aalsmeer en RKDES Kudelstaart zijn ieder weekend buiten te vinden voor een ‘potje’ voetbal.

FC Aalsmeer speelde zaterdag 23 februari thuis tegen Zwaluwen’30. De ploeg uit Hoorn wist Aalsmeer een flinke kater te bezorgen. Aalsmeer verloor met liefst 0-4.

RKDES Kudelstaart ging zondag 24 februari naar Nieuwveen om het op te nemen tegen de Nicolaas Boys. Het publiek werd getrakteerd op een spannende wedstrijd, die uiteindelijk werd gewonnen door RKDES met 1-2. Vreugde in de bus terug naar Kudelstaart.

Derde klasse

FCA Aalsmeer zondag speelde 24 februari de eerste wedstrijd voor behoud in de derde klasse. SVB Besiktas was in Barendrecht de tegenstander. Aalsmeer wist de eerste helft een stevige voorsprong van 0-3 op te bouwen, maar de tweede helft kwam Besiktas sterk terug en wist twee maal te scoren. Op gelijke hoogte kwamen de ploegen niet. De eindstand was 2-3 voor Aalsmeer.