Voetbal: Verlies FCA en winst RKDES

Aalsmeer – De voetbalcompetitie is na een korte vakantie afgelopen weekend weer van start gegaan. FC Aalsmeer zaterdag wachtte een uitwedstrijd tegen Broek op Langedijk. Het werd een spannende wedstrijd waarin het eerste doelpunt werd gescoord door Aalsmeer. Al snel volgde de gelijkmaker en wist B.O.L. zelfs op 2-1 voorsprong te komen. Nog voor de rust bracht Aalsmeer de stand weer gelijk: 2-2. In de tweede helft kreeg Aalsmeer diverse kansen, maar deze werden niet verzilverd. Broek op Langedijk wist nog wel eenmaal de doelman te passeren. Eindstand 3-2. Verlies voor Aalsmeer, maar de ploegen waren zeker aan elkaar gewaagd. Aanstaande zaterdag 26 januari speelt FCA thuis en komt Zwaluwen’30 op bezoek aan de Beethovenlaan. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

FC Aalsmeer zondag kreeg SV Dios uit Nieuw-Vennep op bezoek. De supporters langs het veld aan de Beethovenlaan zagen hun ‘club’ helaas verliezen met 2-5. RKDES nam het zondag 20 januari op tegen Bernardus in Hazerswoude. En met suces, de Kudelstaarters wisten te winnen met 1-4. Een goed begin van deze tweede competitiehelft voor RKDES!