verlies en gelijk spel bij de voetbal FC Aalsmeer

Voetbal: Verlies en gelijk spel FC Aalsmeer

Aalsmeer – Ondanks wind en regen is er afgelopen weekend weer volop gevoetbald. Ook de eerste teams van FC Aalsmeer zaterdag en zondag kwamen in actie. RKDES Kudelstaart had dit weekend vrij.

FCA zaterdag had Roda’46 als tegenstander, maar wist thuis niet te winnen van dit team uit Leusden. Aalsmeer wist het eerste doelpunt te maken, maar daarna overklaste Roda’46. De rust gingen de ploegen in met 1-3. Ook de tweede helft kon Aalsmeer niet echt een vuist maken en verloor uiteindelijk met 3-5. Aanstaande zaterdag 16 februari speelt FCA uit tegen CSW in Wilnis.

FCA zondag wachtte een uitwedstrijd, maar omdat het veld van tegenstander MMO in Hoogmade was afgekeurd, werd met goedkeuring van de KNVB gespeeld aan de Beethovenlaan. Onverwachts dus een thuiswedstrijd voor FCA. Voor de fans langs de lijn was het geen spannend treffen. Juichen voor een doelpunt was er deze middag niet bij. Eindstand: 0-0. Aanstaande zondag 17 februari wacht (weer) een uitwedstrijd. Aalsmeer gaat op bezoek bij Sporting Leiden.