vernielingen in het Seringenpark

Vernielingen in en rond het Seringenpark

Aalsmeer – Zoals de meesten wel weten is de Werkgroep Seringenpark en omgeving al jaren heel begaan met het park. Het ziet er prachtig uit met mooie gazons, de seringen, rozen en de bankjes. En om de bankjes gaat het nu. De afgelopen tijd vinden er nog al eens vernielingen plaats in en rond het park. En vooral de bankjes moeten het ontgelden.

Degenen die dit op hun geweten hebben, beseffen waarschijnlijk niet dat ze heel veel bezoekers van het park verdriet doen en benadelen. De medewerkers van de gemeente gaan nu de restanten van de bank weghalen en het blijft voorlopig een lege plek. 

De Werkgroep wil heel graag dat het park in een goede conditie blijft, het heeft tenslotte heel veel geld en energie gekost om het zo mooi te krijgen. Daarom hopende leden dat vernielers, als ze weer zo’n idiote bui krijgen, de bank bij hun ouders met een breekijzer te lijf gaan.

En mocht u als bezoeker of voorbijganger ongeregeldheden in het park zien, bel dan direct de politie via 0900-8844 of bij spoed 112. Vernielingen melden kan bij de servicelijn van de gemeente via 0297-387575. Wanneer u dit nummer belt dan krijgt u kiesnummers en bij nummer één kunnen gevaarlijke situaties en calamiteiten doorgegeven worden.

Mogelijk zijn er inwoners die meer informatie hebben over de vernielers van de bank in het Seringenpark, zij worden verzocht contact op te nemen met de politie.