Trampolinespringen: Goud, zilver én brons

Aalsmeer – Groot applaus klonk er afgelopen zaterdag 30 maart in de Proosdijhal. Tijdens de vierde plaatsingswedstrijd voor het NK Trampolinespringen wonnen Hannah Serné, Fay van Rijn en Kim de Groot van SV Omnia 2000 goud, zilver én brons in de categorie derde Jeugd 1B Meisjes. Dat leverde een mooi Omnia-podium op.

Ook in andere categorieën werden er medailles gewonnen. Individueel vielen Rena Sack, Jenna van Leeuwen, Bing Blom, Stelle van Leeuwen, Katelijne van der Avoird, Bo Breurken, Nicky Schijveschuurder, Finn Kweekel, Lucinda de Graaff en Duncan Lemstra in de prijzen.

Bij het synchroonspringen werden er medailles verdiend door Eva en Luna Soppe, Katelijne van der Avoird en Merel van Wilgenburgh, Muriël Coppens en Bo Breurken en Jenna van Leeuwen en Quinte Immink.

De vijfde en laatste plaatsingswedstrijd voor de springers in de derde en vierde divisie is op 18 mei. Daarna is duidelijk of er ook dit jaar in juni weer springers van SV Omnia 2000 deel mogen nemen aan het NK Trampolinespringen in Ahoy.