Trakteren en doneren: MMM-moorkoppen actie

Aalsmeer – Er gaan volgende week weer heel veel moorkoppen gemaakt worden in Aalsmeer. Banketbakkerij Müller en Mike Multi hebben de krachten opnieuw gebundeld om medewerkers van een drietal ziekenhuizen en bewoners en medewerkers van verpleeghuizen en zorgcentra in Aalsmeer en omgeving te bedanken voor hun inzet met een overheerlijke moorkop. De MMM-moorkoppen kunnen uitgedeeld worden dankzij bedrijven en particulieren uit Aalsmeer en omgeving. Zij kopen voor deze sponsoractie ‘steentjes’ en deze staan voor moorkoppen.

De actie loopt al voortvarend, maar uiteraard blijft iedere deelname welkom. Hoe meer medewerkers en bewoners getrakteerd kunnen worden op moorkoppen, hoe meer ook geschonken kan worden aan de Mike Multi Foundation. Deze stichting heeft als doel het mogelijk maken en bevorderen van sport voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Van iedere verkochte moorkop gaat 50 eurocent naar MMF. 

De actie loopt van 5 tot en met 10 februari en uiteraard kunnen inwoners hier ook aan deelnemen. Heel gewoon en lekker, koop bij de tearoom aan de Stationsweg enkele heerlijke moorkoppen en trakteer vrienden, collega’s of buren of geniet zelf bij de koffie of thee van deze smaakvolle lekkernij. De MMM-moorkoppen actie wordt voor de twaalfde keer gehouden.