Top 2000 dienst

Top 2000-kerkdienst in De Spil Kudelstaart

Kudelstaart – Zondag 10 februari om 19.00 uur organiseert de Protestantse Gemeente Samen-op-Weg Kudelstaart weer een ‘top 2000’-kerkdienst in De Spil.

In een ‘top 2000 dienst’ worden niet de traditionele kerkliederen gezongen, maar wordt geluisterd naar pop- en rockmuziek uit de rijke historie die begon met ‘de sixties’.

Er is een afwisselende playlist samengesteld door een voorbereidingsgroep van een bont gezelschap muziekfanaten; Bob Dylan, Steve Winwood, Van Morrison, Wende Snijders, Stef Bos, U2, Lenny Kravitz en nog meer prominente artiesten zullen te beluisteren zijn. Meezingen mag natuurlijk ook, graag zelfs, want dat is men in de kerk gewend.

Het thema is ‘Find my way home’. Uiteindelijk draait het daar toch om in het leven: dat je ergens ‘thuis’ bent en uiteindelijk ook ‘thuis’ komt. 

Dominee Hans van Dalen en de voorbereidingsgroep zullen het programma aan elkaar praten met gedichten, gebeden en lezingen. Zo ontstaat een bijzondere kerkdienst die hopelijk veel mensen zal aanspreken. Iedereen is welkom. De toegang is gratis. Zoals in de kerk gebruikelijk, is een bijdrage voor de collecte vrijwillig. Kerkelijk centrum De Spil is te vinden aan de Spilstraat, zijstraat van de Bilderdammerweg.