‘The Beat Goes On’ met Jeroen van Inkel

Aalsmeer – Twee weken geleden maakte Mike Multi van der Laarse bekend een groots dansfeest voor 40+ te gaan organiseren. Twee jaar geleden is het alweer dat de laatste Soulshow met Ferry Maat plaats heeft gevonden en dit feestje voor de oudere dansliefhebbers met een redelijk hoog reünie-gehalte wordt duidelijk gemist. Mike heeft de vraag naar herhaling opgepakt en is samen met zoon Glenn, twee heren met ruime entertainment-ervaring en rechterhand Heidi om de tafel gegaan.

The Big Apple

‘The Beat Goes On!’ is de titel van dit nieuwe feest voor oudere jongeren, maar vooralsnog was dit de enige informatie die prijs gegeven werd. Nou, haal de dansschoenen maar uit de kast en breng de disco-outfit naar de stomerij, want zaterdag 13 april is dé datum van ‘The Beat Goes On!’ en feestlocatie is The Big Apple in Studio’s Aalsmeer.

Jeroen, Rob en Orlando

Achter de dj-meubels dit keer geen Ferry Maat, die is geëmigreerd naar Bonaire, maar niemand minder dan Jeroen van Inkel. Deze bekende dj weet ook honderd procent welke danshits uit de jaren tachtig en negentig graag gehoord worden door 40+. Jeroen van Inkel wordt bijgestaan door dj Rob Boskamp en Orlando Valpoort.

Kaarten reserveren

Het feest op 13 april is van 21.30 tot 03.00 uur en kaarten kosten 22,50 euro per stuk. Wacht niet te lang met reserveren, want al na één dag na lancering van de website zijn reeds 200 kaarten verkocht. Kaarten zijn te koop via www.tbgo2019.nl.

Eigen foto: The Beat Goes On.