SPIE feestavond

SPIE feestavond: Wat wordt het thema?

Aalsmeer – Vrijdag 8 maart is de jaarlijkse feestavond van de Aalsmeerse Pramenrace in the Beach. Vanaf 20.00 uur draait Kees Markman zijn plaatjes en is de zaal open. Halverwege de avond, zullen de thema’s bekend worden gemaakt, zowel voor de juniorrace op 29 juni als voor de grote race op zaterdag 14 september.  

Schoonmaakactie

Een week later, zaterdag 16 maart, organiseert de Stichting Pramenrace in Ere in samenwerking met NL Doet al weer de  20ste Westeiner schoonmaakdag. De start is bij Jachthaven de Nieuwe Meer. Na een lekker Westplasje van Vooges en uitleg kan iedereen zijn/haar plekje op zoeken om zwerfvuil te gaan verzamelen.

Nadat de boten vol zijn, staat de Meerlanden klaar om het vuil mee te nemen en binnen staat de snert van Slager Kruijswijk klaar om de inwendige mens te verwennen.

Lijkt het jou leuk om mee te helpen? Stuur dan een email naar info@pramenrace.nl en zorg dat je zaterdag 16 maart om 07.45 uur bij de Nieuwe Meer bent. Knijpers en handschoenen zijn te leen bij SPIE, maar een boot en laarzen moet je zelf regelen!