Veel animo voor spelletjes en pubquiz in Buurthuis

Aalsmeer – Het was een druk in Buurthuis Hornmeer de afgelopen dagen. Afgelopen zaterdag deden er twaalf teams mee aan de pubquiz, zondag stond de deur open voor een gezellige spelletjesmiddag en maandag schoven er bezoekers aan voor het eerste koffie- en theecafé.

Met twaalf teams die de competitie met elkaar aangingen in de pubquiz, hing er een gezellige spanning in het Buurthuis op zaterdagavond. In acht rondes over bijvoorbeeld eten en drinken, criminaliteit, sport en natuurlijk een muziekronde speelden de 48 spelers de quiz. Vanaf ronde 1 ging team ‘The Jetsons’ aan kop. Zij lieten zich de voorsprong niet ontnemen en wonnen de hele quiz. De titelverdedigers ‘Groep 8B doet ook mee’ kwamen dankzij de bonusronde nog terug maar werden uiteindelijk tweede. Op zaterdag 20 april staat er weer een leuke pubquiz op het programma in Buurthuis Hornmeer.

Wie van spelletjes houdt, kon ook zondagmiddag 28 januari terecht in het Buurthuis. Daar kon iedereen gratis aanschuiven om diverse spelletjes te spelen. Met name de sjoelbakken waren populair. Zo’n 15 bezoekers hebben een aantal spelletjes met elkaar gespeeld en een gezellige middag gehad. Op zondagmiddag 15 maart wordt vanaf 14.00 uur weer een spelletjesmiddag georganiseerd. 

Koffie- en theecafé

Buurthuis Hornmeer biedt inwoners voortaan elke laatste maandagmiddag van de maand een plek voor gezelligheid en ontmoeting bij het koffie- en theecafé. Deze eerste keer schoof er al een gezellig groepje bezoekers aan de stamtafel voor een praatje en een ‘bakkie’. Op maandag 26 februari om 14.00 uur is het volgende koffie- en theecafé.  

Winnaars van de pubquiz in buurthuis Hornmeer: Team The Jetsons.