Snoei- en schoonmaakactie rond Het Dijkhuis

Oude Meer – Maak op zaterdag 16 maart deel uit van een gezamenlijke schoonmaakactie tijdens NLdoet. Het bestuur van Het Dijkhuis roept enthousiaste vrijwilligers op om zich aan te sluiten bij de snoei- en schoonmaakactie langs de prachtige waterkant in Aalsmeerderbrug en omgeving van het Dijkhuis in Oude Meer.

De groep gaat het gebied ontdoen van zwerfvuil en de buitenruimte rondom het Dijkhuis opknappen. Van het snoeien van struiken tot het schoonmaken van de speeltuin. Er is genoeg te doen om de omgeving mooier en schoner te maken. Deze actie biedt niet alleen de kans om actief bezig te zijn en de handen uit de mouwen te steken, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en de buurtgemeenschap te versterken.

Na afloop, rond 12.30 uur, is er niets zo belonend als samen genieten van een heerlijke kom erwtensoep en een lekker broodje. Het uiteindelijke doel is om een schone en nette buitenruimte te creëren waar iedereen van kan genieten. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de lokale NLDoet-actie en draag bij aan een schonere en mooiere buurt! Start is vanaf 9.30 uur bij Het Dijkhuis aan de Aalsmeerderdijk 77 in Oude Meer. Bezoek de website van NLDoet voor meer informatie en schrijf vandaag nog in.