‘Rondje’ livemuziek in Aalsmeer

Aalsmeer – Op een gevarieerde keuze aan livemuziek werd afgelopen zaterdag 2 maart getrakteerd. Wie carnaval gingen vieren in het Dorpshuis van Kudelstaart kon tijdens het Prinsenbal dansen op muziek van de band ‘Legend’ en dj Ronald wist met hits en meezingers de vele bezoekers in beweging te krijgen.

In café Joppe presenteerde de band ‘Shaking Patsy’ een swingend repertoire met bekende rockcovers. In Bacchus livemuziek van een heel ander kaliber. Irish folk van de vijfmansformatie ‘Aodhán’. De aanwezigen werden met tunes en songs mee op reis genomen naar Ierland en Schotland.

Muziek voor elk wat wils dus. Ook komend weekend bruist het weer in (muzikaal) Aalsmeer met onder andere de Bandbrouwerij met twee bandoptredens op vrijdag in N201, zaterdag cabaret in Bacchus en een (uitverkocht) concert van ‘CCC Inc.’ in De Oude Veiling en zondagmiddag ‘Jazz Match’ op het podium van dorpshuis De Reede Rijsenhout en een lente-optreden van ‘Sonority’. Een heerlijk vooruitzicht alvast op deze ‘break van de week’ dag.