Record aantal KiKa moorkoppen verkocht!

Aalsmeer – De eindopbrengst van de Müller’s Multi Moorkoop actie is afgelopen zondag 9 februari bekend gemaakt. Zes dagen zijn moorkoppen verkocht aan particulieren en bedrijven voor het goede doel. Van iedere verkochte moorkop wordt 50 eurocent gedoneerd aan de stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

Trakteren is doneren

Naast de verkoop gaat het tijdens deze actie ook om de zorg in het zonnetje te zetten. Medewerkers van diverse ziekenhuizen in de regio en de zorgcentra in Aalsmeer worden getrakteerd op een heerlijke moorkop bij de koffie of thee en dit lekkers wordt gedoneerd door bedrijven.

“Meer dan ooit”

De zevende editie heeft een geweldige opbrengst opgeleverd. “Meer dan ooit”, laat initiatiefnemer Sven Müller weten. Maandag 4 februari gingen 2563 moorkoppen de deur uit, dinsdag is hard gewerkt om de 2414 bestelde moorkoppen te maken, woensdag was met 3213 verkochte moorkoppen de beste dag, donderdag werden 1015 moorkoppen in de bezorgauto’s geladen, vrijdag lag de werkdruk met 3194 moorkoppen ook behoorlijk hoog en de laatste dag, zaterdag 9 februari, hebben 1197 kopers genoten van een heerlijke moorkop.

Prachtige opbrengst voor KiKa

In totaal zijn 13.596 MMMoorkopen gemaakt en bezorgd door banketbakkerij Ab Müller met overigens hulp van een groot aantal vrijwilligers en dankzij diverse sponsors. Een nieuw record, want in 2018 waren dit nog 13.072 moorkoppen. Een geweldig eindresultaat met een prachtige opbrengst (bijna 6.800 euro) voor KiKa. Noteer alvast 3 tot en met 8 februari 2020 in de agenda, want dan gaat de achtste editie van Müller’s Multi Moorkop plaatsvinden!