Première ‘Sunshine Boys’ op 6 april

Kudelstaart – Sinds afgelopen zaterdag zijn de toegangskaarten voor de komische voorstelling ‘De Sunshine Boys’ in de verkoop gegaan. De eerste fans wisten het Dorpshuis te vinden en konden zo de kaarten voor de datum van hun keuze veilig stellen. Er zijn nog kaarten beschikbaar, maar wacht niet te lang want op is op. Op zaterdag 6 april is de première en wordt het publiek feestelijk welkom geheten. Bovendien is er vanwege een ludieke actie kans om een fraaie prijs in de wacht te slepen. Dit wordt alleen deze eerste avond georganiseerd aangezien dit voor de spelers en staf extra spannende voorstelling is. Immers: als het doek open gaat en het applaus klinkt, wordt het harde werken van de afgelopen maanden beloond! Behalve 6 april wordt er ook op vrijdag 12 april en zaterdag 13 april gespeeld en er wordt gehoopt op een vol Dorpshuis. Ondanks dat daar momenteel een verbouwing gaande is, zal dat geen enkele belemmering vormen om de gasten te ontvangen. Jong en oud is dan ook van harte welkom!

Oude komieken

Het stuk vertelt het verhaal van de twee oude komieken Willie  en Oskar. Meer dan veertig jaar vormden zij succesvol duo, maar vanaf het moment dat Oskar van de een op de andere dag besloot dat hij er genoeg van had, hebben ze elkaar niet meer gesproken. Vooral Willie zit vol rancune en slijt zijn dagen eenzaam in zijn pyjama in een aftands appartement. Zijn neef Bart probeert het duo weer bij elkaar te brengen om nog eenmaal hun beroemdste sketch te spelen. Wat volgt is een spervuur van onderlinge verwijten, opgekropte frustraties en uiteindelijk ook het besef dat ze tot elkaar veroordeeld zijn. Regisseuse is Iris van Rooij en de spelers zijn Dymphia Batenburg, Huub van Schaik, Marcel Harting, Helga de Zanger, Wim Zandvliet en Wil Kraan.

Kaarten nu te koop

Kaarten à 12,50 euro per stuk zijn verkrijgbaar bij Gall&Gall in Kudelstaart en Bakkerij Vooges in de Zijdstraat. Helaas is het niet mogelijk om te pinnen; gepaste betaling wordt op prijs gesteld. De zaal gaat alle avonden open om 19.30 uur en de voorstelling begint om 20.15 uur. In de pauze is er een verloting. Meer informatie op www.toneelverenigingkudelstaart of de facebookpagina.