Plaspop: Een dipje van de sluier…

Aalsmeer – De 9e editie van Plaspop met als thema: De Dippers gaan hélemaal TropiKaal zal er wederom op gericht zijn om Aalsmeerse inwoners en hun vrienden te laten genieten van theater, muziek en gezelligheid op  het water. En dat alles op een manier dat dit het publiek niets kost! En dat kan alleen door de geweldige inzet van een groeiend aantal medewerkers. Ook zijn er enkele bedrijven en sponsoren die geheel belangeloos  de organisatie van het evenement ondersteunen.

Het concept blijft onveranderd: Op zes verschillende locaties starten op dezelfde tijdstippen een aantal (muzikale) acts. Op die plekken zullen steeds drie optredens worden verzorgd. Het eerste optreden start overal om 20.30 uur, het tweede om 21.30 uur en het laatste optreden om 22.30. De optredens duren 30 minuten, daarna heeft iedere schipper ruim de tijd (30 minuten) om naar de volgende plek te varen (geen haast dus, tijd genoeg).

De Plaspopavond wordt gezamenlijk afgesloten vanaf 23.15 uur. Lokatie: de  Koddespoel. Datum : Zaterdag 29 juni. En, alhoewel diverse zaken nog in onderhandeling zijn, kunnen de Dippers wel alvast een dipje van de sluier oplichten.

Torregat: Cool BlenZ. Schuilhaven de grote Brug: Love Handles Vissersvreugd: Ten Beers After. Schuilhaven de Kodde: Melany & Denise. Poeltje van Meijer: Tropikaalsmeerse verrazzing. En niet te vergeten de slotact, het spektakelstuk, met zang en dans. Een gebeurtenis waar ze bij het carnaval van Rio nog een peurtje aan kunnen zuigen!

De bands zullen zich in een latere editie van deze krant voorstellen en uitleggen wat van hun optreden verwacht kan worden op 29 juni. En ook waarom zij in hemelsnaam (weer) mee willen doen aan dit evenement.