Personeelsuitje Intertoys naar U.W.V.

Aalsmeer – Het wordt een drukke middag voor de medewerkers van het U.W.V. Heel veel winkels van speelgoedketen Intertoys in Nederland kondigen namelijk een personeelsuitje aan op vrijdag 8 maart. Een uitje met een bittere smaak, want het gezamenlijke ‘feestje’ naar uitkeringsinstantie U.W.V. is om informatie te krijgen over mogelijke baankansen en over uitkeringen.

Zo’n twee weken geleden kregen de ruim 3.000 medewerkers van Intertoys te horen dat ze hun ontslag kregen, omdat de speelgoedketen faillissement aangevraagd heeft. Er zijn momenteel nog onderhandelingen met investeerders en franchisers en daarom zijn alle medewerkers nog ‘gewoon’ aan het werk en krijgen ze deze maand hun loon via het U.W.V.

Er is bij allen wel grote onzekerheid over baanbehoud of niet en daarom organiseert het U.W.V. door heel het land informatieve bijeenkomsten. Het personeelsuitje neemt vrijdag 8 maart de hele middag in beslag. De winkels zijn gesloten tussen 13.00 en 18.30 uur.

Let op: Ook de medewerkers van de Intertoys in de Zijdstraat gaan zich laten informeren. De winkel is de hele middag gesloten. Het affiche op de deur eindigt met “Onze excuses”. Aanvaard, want zaterdag staan alle medewerkers weer ‘gewoon’ in de speelgoedzaken!