Oplevering nieuwbouw IKC Triade nabij!

Aalsmeer – Al maanden zijn de voorbereidingen in volle gang: basisschool Triade en kinderopvang Solidoe De Stek gaan vanaf half augustus samen verder als IKC Triade in een nieuw gebouw. Het nieuwe gebouw aan de Dreef begint steeds meer zijn uiteindelijke vorm te krijgen. De verwachting is dat het gebouw eind mei  wordt opgeleverd, waarna de binnenhuisarchitect de ruimtes kan gaan inrichten.

Op 21 augustus is de grote verhuisdag, waarbij het gehele team van IKC Triade de school én de opvang gaan inrichten. De opvang opent op 22 augustus de deuren voor de kinderen. Het kindcentrum is alle werkdagen geopend van 7.00 tot 18.30 uur. Op dinsdag 27 augustus openen de deuren voor alle leerlingen van de school. 

Werkplekken

In het kindcentrum zijn naast lokalen met flexibele werkplekken ook mooie grote hallen waar de leerlingen kunnen samenwerken, zelfstandig werken, ontdekkend leren en spelen. Zo is er een grote keuken en komen er atelierwerkplekken om de creativiteit van kinderen tot hun recht te laten komen. 

In het gebouw wordt veel gebruik gemaakt van glas, zodat het een open en transparant karakter krijgt. Het gebouw is duurzaam en maakt gebruik van restwarmte, niet meer van gas. Kijk voor informatie op www.ikctriade.nl