Ook Jan, Jeroen en René op 25ste Feestweek!

Aalsmeer – Aanstaande maandag 1 april start de kaartverkoop voor de 25ste Feestweek van 8 tot en met 14 september. Snel kaarten bestellen is een aanrader, maar dan is het natuurlijk wel handig als bekend is wie welke dag op het podium in de feesttent te zien en te horen is. Het bestuur van de Feestweek heeft daarom vandaag (zaterdag) op de website de line-up bekend gemaakt.

Het jubileum gaat echt groots gevierd worden, want naast Di-Rect, Gerard Joling, Andre Hazes en de Snollebollekes komen ook Jan Smit, Jeroen van der Boom en René Froger naar Aalsmeer! Di-Rect komt op woensdagavond optreden en op donderdagavond gaan de spots aan voor Gerard Joling, Jan Smit, Jeroen van der Boom, René Froger en de Marcel Fisser Band.

Op vrijdagavond kan genoten worden van Andre Hazes, Charly Lownoise & Mental Theo en Frenna en de slotavond op zaterdag wordt gevierd met 2 Brothers on the 4th Floor, Lucas & Steve, Partyfriex, de Snollebollekes en DJ Joost.

Om 10.00 uur start maandag 1 april de verkoop van kaarten. Wie alle dagen wil gaan feesten kan een passe-partout kopen met early bird korting (alleen op maandag en zolang de voorraad strekt) en deze dag kunnen munten met korting aangeschaft worden. Vorig jaar waren alle passe-partouts binnen anderhalve dag uitverkocht, dus zeker niet te lang wachten met reserveren op www.feestweek.nl/kaarten.