NOA ondersteunt Anders Amstelland

Aalsmeer – Nieuw Ondernemend Aalsmeer (NOA), de ondernemersvereniging in Aalsmeer, zet haar inzet voor maatschappelijke betrokkenheid voort door een deel van de ledengelden te doneren aan lokale goede doelen. In 2023  heeft NOA gekozen voor Stichting Anders Amstelland, een organisatie die ondernemers aanspoort om hun diensten, producten en talenten beschikbaar te stellen aan mensen die deze hard nodig hebben. Het afgelopen jaar heeft NOA samen met haar leden bijgedragen aan verschillende initiatieven van Stichting Anders Amstelland om mensen die dat nodig hadden te helpen, daarnaast het onder de aandacht brengen van het werk van de stichting en het leveren van een bijdrage aan de kerstpakkettenactie in december 2023. 

Cheque uitgereikt

Als afsluiting van de inzet in 2023 heeft Bob IJpelaar, secretaris van Nieuw Ondernemend Aalsmeer, op 14 maart in de studio van Radio Aalsmeer tijdens het programma Business Lounge, namens het bestuur en de leden van NOA, een cheque van 750 euro overhandigd aan Koen Persoon van Stichting Anders Amstelland. In deze uitzending, gepresenteerd door Erik Verbeek, waren tevens Kaylee Vermeulen en Gita Engel van Golden Circle én Jong NOA aanwezig.

Versterken lokale gemeenschap

NOA blijft zich inzetten om Stichting Anders Amstelland te ondersteunen door ondernemers binnen haar netwerk te koppelen aan hulpvragen waar zij aan kunnen bijdragen. Dit benadrukt NOA’s commitment aan het versterken van de lokale gemeenschap en het faciliteren van initiatieven die een directe impact hebben.

De uitzending kan worden teruggeluisterd: https://radioaalsmeer.nl/video/business-lounge-2024-03-13-190135/?fbclid=IwAR0pxxVW5gTb-KjYtTk7Lc1o_zW1OaaGFGL4vSp_0qcMarKpoQLAkDlnY7M

Foto: Secretaris Bob IJpelaar van NOA (rechts) reikt cheque uit aan Koen Persoon van Stichting Anders Amstelland.