Maud Noordam in finale Junior Songfestival

Aalsmeer – Aanstaande zaterdag 26 september vindt het Junior Songfestival 2020 plaats in Ahoy Rotterdam. Helaas zonder publiek, maar wel met een Aalsmeerse jongedame als finalist op het podium.

Maud Noordam (14) werd in februari met nog 10 andere talentvolle kinderen geselecteerd als finalist voor dit jaarlijkse evenement. Met de drie meiden Demi, Jayda en Naomi werd door het AVRO TROS team van het Junior Songfestival een girlband gevormd, genaamd UNITY. 

Robert Dorn, producer, schreef en produceerde voor UNITY het liedje ‘Best Friends’. Een song die de meiden op het lijf geschreven is. In het afgelopen half jaar hebben ze veel gerepeteerd, maar zijn ze ook echte ‘best friends’ geworden. Niet alleen tijdens de vele repetities zagen ze elkaar, ook daarbuiten hebben ze al heel veel leuke dingen samen meegemaakt. En ze zijn nog niet van plan om daar mee te stoppen.

Maar eerst de finale. Het wordt een geweldige show, die live uitgezonden wordt op NPO Zapp om 19.25 uur. De presentatie is in handen van Romy Monteiro en Buddy Vedder. Een vakjury (Duncan Laurence, Emma Heesters en Ronnie Flex) en kinderjury (Matheu Hinzen en de meiden van 6times) zullen hun punten geven aan UNITY en de andere 3 acts. Maar ook thuisstemmers kunnen mee bepalen wie er Nederland zal vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival.

Het zou toch geweldig zijn als Maud met haar girlband UNITY met deze eer mag strijken. Stem dus aanstaande zaterdag op UNITY! Via www.juniorsongfestival.nl kan alvast gekeken en geluisterd worden naar de liedjes die mee doen en op zaterdag kan via de website gestemd worden. Volg UNITY ook op instagram: @unitygirlband