Kerstmarkt Lions Ophelia groot succes!

Aalsmeer – De kerstmarkt van Lions Ophelia in de Historische Tuin mag een groot en gezellig succes genoemd worden. Zowel vrijdagmiddag als zaterdag overdag mochten, ondanks het regenachtige weer, vele bezoekers welkom geheten worden. Het publiek werd in de verschillende kassen getrakteerd op een gevarieerde kerstmarkt met kraampjes met allerlei producten. Ook waren er vrolijke optredens door het Dickens koor en de Griffins, leuke acties (onder andere wakvissen), een loterij met mooie prijzen en de veilingen met Coos Buis leverden weer een volle tribune op.

Menigeen ging naar huis met een kaars, een kerstdecoratie, een plant, een boek, een beeldje, een zeepje of een sieraad. Sommigen verlieten de kerstmarkt met hun handen vol spulletjes. “Zulke leuke en originele dingen gekocht”, laat een enthousiaste bezoeker weten. “Ik moest ze gewoon hebben.” Natuurlijk was er ook gedacht aan de innerlijke mens.

Er was koffie en thee met koek en gebak en hier werd gretig gebruik van gemaakt. Een lekkere manier om even bij te praten met (lange tijd niet geziene) vrienden en kennissen. De opbrengst van de Lions kerstmarkt gaat naar twee goede doelen: Stichting Peter Pan, vakantieclub voor jongeren met een chronische ziekte, en de Prinses Maxima Foundation voor voorzieningen voor kinderen met kanker.

Foto’s: www.kicksfotos.nl