Jubileumconcert: 125 jaar avontuur met Flora

Aalsmeer – Al sinds 1899 wordt er in Aalsmeer fanfaremuziek gemaakt. In al deze jaren is er een aantal fusies en naamswijzigingen geweest. Verder was het in het prille begin een echte mannen aangelegenheid. Gelukkig is het orkest nu voor iedereen toegankelijk, en daarom geeft muziekvereniging Flora onder leiding van Marc Busscher op zaterdag 23 maart, met een gevarieerd gezelschap, haar jubileumconcert in De Spil Kudelstaart.

Als gast verzorgt mondharmonica kwartet Fata Morgana uit Eindhoven een optreden, een heel ander geluid voor een welkome variatie. De avond wordt gepresenteerd door Gert Ubink, actief bij de voetbal en veilingmeester voor Kudelstaart voor Kudelstaart. 

Kom ook luisteren naar onder andere Discovery Fantasy, Waltzing Matilda en het Baantjer thema met een solo van een van de leden van Fata Morgana. Kortom een orkest op avontuur, al 125 jaar!

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.muziekverenigingflora.com en te koop aan zaal à 12,50 euro inclusief een consumptie. De zaal is aanstaande zaterdag open vanaf 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. De muzikanten en de dirigent van muziekvereniging Flora nodigen belangstellenden van harte uit voor dit jubileumconcert: 125 jaar avontuur met Flora!