Jubileumconcert 120 jaar Flora in De Spil

Aalsmeer – Muziekvereniging Flora bestaat 120 jaar en ter gelegenheid van dit jubileum wordt op zaterdag 23 maart een feestelijk concert gegeven met medewerking van Micheline Van Hautem en special guest Jos Jansen in De Spil te Kudelstaart.

Voor de pauze speelt muziekvereniging Flora onder leiding van dirigent Dick-Jan Veerbeek Franse muziek, na de pauze kan geluisterd worden naar Micheline, Jos en de muzikanten van Flora.

Micheline Van Hautem is een Vlaamse muzikante, die 15 jaar geleden de wereld in trok met haar stem, gitaar en laptop. Om zich te onderscheiden zong ze vooral liedjes in het Frans met name van Brel en Piaf, dit leidde tot uitverkochte concerten in de Florence Hall in Manhattan.

Het reizen inspireerde haar om eigen songmateriaal te schrijven. Met haar CD ‘La Musique’ keert Micheline terug naar haar eerste liefde, de muziek van Jacques Brel. Nu is er ‘Brel & Brass’, elf van de mooiste chansons van Brel uitgevoerd door Micheline in samenwerking met lokale orkesten.

Op zaterdag 23 maart zal zij met muziekvereniging Flora optreden, een spannend avontuur voor de zangeres, alsmede voor haar begeleiders. Speciale gast tijdens dit jubileumconcert is bastrombonist Jos Jansen. Kom ook luisteren hoe  Bruxelles brult met koper en hoe Marieke glinstert met alleen saxofoons. Wilt u deze kans, genieten van de muziek van Brel, niet voorbij laten gaan? Stuur dan een berichtje naar flora120jr@gmail.com om verzekerd te zijn van een toegangsbewijs!