Inschrijven Open Tennis Toernooi TVK 

Kudelstaart – Op zaterdag 29 en zondag 30 juni wordt het Warsteinder Open Toernooi georganiseerd op het tennispark van Kudelstaart. Het evenement kent altijd een thema en dit jaar is dat ‘circus’. De inschrijving van het toernooi start woensdag 17 april. 

Op de zaterdag voor iedereen tussen de 18 en 36 jaar en sinds dit jaar op de zondag een editie voor alle 36-plussers! Het is een open tennistoernooi dat gehouden wordt bij Tennisvereniging Kudelstaart. Je hoeft geen lid te zijn van een tennisvereniging om te kunnen deelnemen, maar kennis van de spelregels is handig.Je speelt met een vaste partner (man of vrouw). Je kunt dus ook tijdens de dubbelwedstrijden met twee vrouwen, een mix of twee mannen uitkomen. Zorg ervoor dat je je wel beiden inschrijft en de naam van je partner doorgeeft. 

Circus

Dit jaar zal het park versierd worden in het circus thema. Daarnaast staan er enkele verrassingenop de planning. Het toernooi begint om 10.00 uur en duurt de gehele dag met de finales als afsluiting.

De inschrijving opent op woensdag 17 april om 19.00 uur en de kosten bedragen €15. Inschrijven gaat via www.toernooi.nl, zoek hiervoor naar Warsteinder Open 36-/36+. Ook info op Instagram: warsteinder_open (voor de 36 minners) of warsteinder_36plus (voor de 36-plussers) en Facebook: ‘WarsteinderOpen’.

Foto: Tennisvereniging Kudelstaart (foto van 2023).