handbal winst voor Greenpark

Handbal: Winst heren Greenpark op Sasja HC

Aalsmeer – De handballers van Greenpark Aalsmeer zijn op stoom in de BeNe League. Nadat de heren vorige week wisten te winnen van OCI Lions in Limburg, is afgelopen zaterdag 16 februari Sasja HC toegevoegd aan het rijtje van overwinningen.

In België had Aalsmeer nog verloren van deze ploeg, maar thuis in De Bloemhof toonde Aalsmeer zich heer en meester. De rust gingen de teams in met 13-6 voor Aalsmeer. In de tweede helft een beter spelend Sasja HC, echter ook Aalsmeer bleef geconcentreerd en wist uiteindelijk te winnen met 28-21.

Voor Aalsmeer maakte Samir zes doelpunten, Robin en Erik wisten elk vijf keer te scoren, Vaidas, Quinten en Tim waren goed voor ieder drie treffers, Marwin wist twee maal de bal achter de doelman te krijgen en Rob één keer.

Donny Vink naar Aalsmeer

Met ingang van het nieuwe seizoen krijgt heren 1 er een nieuwe speler bij. Donny Vink maakte dit weekend bekend de overstap te maken van Hellas naar Greenpark. Donny is 20 jaar, linkerhoekspeler en strafworpspecialist.

Dames 1 gelijk

Voor dames 1 van Greenpark Aalsmeer dit weekend geen overwinningsfeestje. Tegen Hercules werd zaterdag 16 februari gelijk gespeeld (24-24).