Handbal: Verlies Dames, winst Heren Greenpark

Aalsmeer – Dames 1 van Greenpark Aalsmeer handbal speelde afgelopen zaterdag 9 maart een thuiswedstrijd tegen E&O en Heren 1 nam het uit op in de BeNe League tegen Tongeren.

De handbaldames van E&O waren net even te sterk voor het Aalsmeerse team. De rust werd ingegaan met 9-14 en ondanks dat in de tweede helft een tandje werd bijgezet, wist Aalsmeer niet tot winst te komen. Eindstand: 20-27. Het was de laatste wedstrijd voor een drietal handbalsters. Na 16 jaar vertrekt Jytte Groeneveld bij de dames selectie en ook Nadie en Roxanne stoppen met tophandbal. Uiteraard zijn de drie in het zonnetje gezet.

Heren 1 was in Tongeren om het op te nemen tegen deze ‘concurrent’ in de BeNe League. In deze Belgische Nederlandse competitie is het bijzonder spannend. Bocholt en Visé gaan weliswaar fier aan de leiding op respectievelijk plaats één en twee, maar Greenpark Aalsmeer en OCI Lions volgen op de voet.

De heren van Greenpark Aalsmeer zijn weer een stapje dichterbij. Van Tongeren is gewonnen met 41-35. Vrolijk naar huis om daar vervolgens te horen dat ook OCI Lions winst heeft geboekt. Aanstaande zaterdag 16 maart speelt Greenpark Aalsmeer opnieuw uit. Herpertz Bevo, de nummer vijf, is dan de tegenstander. Een belangrijke wedstrijd dus!

Doelpunten voor Aalsmeer zijn gemaakt door Tim (10), Quinten (6), Samir en Vaidas (5), Erik (4), Robin en Rob (3), Remco (2) en Marco, Jim en Marwin (1).