Handbal: Greenpark te sterk voor Visé (35-31)

Handbal: Greenpark te sterk voor Visé (35-31)

Aalsmeer – Heren 1 van Greenpark Aalsmeer speelde voor de BeNe League afgelopen zaterdag 2 maart een thuiswedstrijd tegen de handballers van HC Visé uit Belgë. Het werd een pittige en harde wedstrijd met wel handbal op topniveau.

Visé staat momenteel op de tweede plaats in deze Belgische Nederlandse competitie, Greenpark Aalsmeer prijkt op plek vier. De ploegen waren dus aan elkaar gewaagd. En dit bleek wel uit de ruststand: 19-19.

Ook in de tweede helft werd er over en weer gescoord en bleef het een gelijk opgaande strijd. Toch wist Greenpark Aalsmeer een ‘gaatje’ te slaan om uiteindelijk met 35-31 te winnen. Feest bij het Aalsmeerse team, de spelers van Visé teleurgesteld terug naar België.

Twee keer uitwedstrijd

De komende twee weken wacht Aalsmeer uitwedstrijden. Op zaterdag 9 maart gaan de heren naar België om het op te nemen tegen Tongeren. En zaterdag 16 april is Herpertz Bevo de tegenstander van Greenpark. Beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur.

Beste vier

Tongeren staat nu op plaats acht in de BeNe League, Bevo op vijf met slechts één punt minder dan Aalsmeer. Ruim aan kop in deze competitie gaat Bocholt, Visé volgt op twee en op drie Limburg Lions, dat afgelopen zaterdag verloor met 30-27 van nummer tien, Hurry Up. Het puntenaantal met Aalsmeer (op vier) is nu gelijk. Het blijft dus nog heel spannend wie uiteindelijk de beste vier worden!

De doelpunten voor Greenpark Aalsmeer zijn gemaakt door Robin (7), Vaidas en Samir (5), Erik en Tim (4), Nils (3), Marwin en Rob (2) en Jim, Remco en Menno (1).

Foto: www.kicksfotos.nl