Greenpark Aalsmeer 4e in BeNe League handbal

Aalsmeer – Het is Greenpark Aalsmeer zondag 31 maart niet gelukt om te winnen van OCI Lions. In de strijd om de derde en vierde plaats in de BeNe League in Antwerpen wist de ploeg uit Limburg de handballers van Greenpark af te troeven. De rust werd ingegaan met een stand van 11-15 voor OCI Lions. Ook in de tweede helft wist Greenpark Aalsmeer niet langszij te komen en moest haar meerdere erkennen in OCI Lions. Eindstand: 21-28.

Het was overigens voor het eerst dit seizoen dat OCI Lions een overwinning wist te boeken op Greenpark Aalsmeer. Brons dus voor Lions en de vierde plaats voor Greenpark.

Titel opnieuw voor Achilles Bocholt

De finale in de BeNe League ging tussen de Belgische teams Achilles Bocholt en Visé, respectievelijk de nummer één en twee in de stand bij de final four. Opnieuw kregen de vele toeschouwers in Antwerpen een spannende ‘pot’ handbal te zien. Het was uiteindelijk Achilles Bocholt dat won van Visé met 30-27. Voor de derde maal op rij heeft Bocholt deze titel in de BeNe League op naam weten te zetten.

Prijs voor middenopbouwer Vaidas

Voor Greenpark Aalsmeer toch nog een trots moment dit weekend. Middenopbouwer Vaidas Trainavicius is tot All Star teamlid van de BeNe League-competitie 2019 verkozen. Na de wedstrijddag werd hij in het zonnetje gezet en is aan hem deze prijs uitgereikt.

Halve finale beker

Aanstaande dinsdag 2 april ontmoeten OCI Lions en Greenpark Aalsmeer elkaar weer. Nu voor de halve finale in de bekercompetitie. De wedstrijd is in Limburg en begint om 20.00 uur.

Foto: www.kicksfotos.nl (keeper Marco Verbeij)