Gemeentehuis minder open wegens verbouwing

Aalsmeer – Wilt u een nieuw paspoort of een vergunning aanvragen? Heeft u een afspraak met een medewerker van het sociaal loket? Let op: vanwege de verbouwing wijzigt de gemeente per 11 maart de openingstijden van de balies.  

De openingstijden per 11 maart worden van maandag tot en met donderdag van 14.30 tot 16.30 uur, woensdag van 14.30 tot 20.00 uur (vanaf 16.30 uur alleen voor reisdocumenten, rijbewijzen, verhuizingen en uittreksels) en vrijdag van 8.30 tot 10.30 uur.

Spreiding 

Op dit moment wordt het gemeentehuis duurzaam gerenoveerd en verbouwd. Dit brengt geluidsoverlast met zich mee en dat is niet prettig voor inwoners die aan de balies komen. 

Daarom heeft de gemeente besloten tijdens de verbouwing de openingstijden te wijzigen. Om inwoners zoveel mogelijk keuze te geven zijn de openingstijden verspreid over een ochtend, vier middagen en een avond. Tijdens de uren dat de publieksbalies open zijn, is er geen geluids- en bouwoverlast. 

Documenten bezorgen 

Als extra service biedt de gemeente bezoekers deze periode de mogelijkheid om documenten te laten bezorgen, zodat zij alleen voor de aanvraag naar het gemeentehuis hoeven te komen. 

Bellen bij afspraak

Buiten de openingstijden van de balies is het gemeentehuis gesloten. Voor afspraken met bestuurders of medewerkers in het gemeentehuis worden inwoners verzocht aan te bellen, zodat de bode de bezoekers kan binnenlaten.