Geen bekerfinale voor Greenpark Aalsmeer!

Aalsmeer – Voor de tweede keer op rij heeft OCI Lions gewonnen van Greenpark Aalsmeer. Na het duel in de BeNe League stonden de twee handbalteams afgelopen dinsdag 2 april opnieuw tegenover elkaar. Ditmaal werd de strijd aangegaan voor de NHV halve bekerfinale.

De wedstrijd vond voor OCI Lions thuis in Limburg plaats. De heren van Greenpark Aalsmeer waren misschien moe van de lange reis, want al snel werd tegen een achterstand aangekeken. De rust gingen de teams in met 15-9 voor OCI Lions.

In de tweede helft werd de draad weer fanatiek opgepakt en kwam Greenpark goed terug. Echter de winst pakte OCI Lions dat won met 33-27. Men of the match was voor Greenpark Remco van Dam en voor Lions Luuk Hoiting.

Geen bekerfinale dus voor Greenpark Aalsmeer. De finale om de NHV-beker gaat nu tussen OCI Lions en Kras Volendam dat met 32-21 wist te winnen van Quintus.

Play-offs

Aanstaande zaterdag 6 april speelt Greenpark voor de play-offs thuis in De Bloemhof tegen Bevo uit Panningen. De wedstrijd begint om 19.15 uur en publiek is welkom. In deze poule om het landskampioenschap staat Aalsmeer met vijf punten op de eerste plaats. OCI Lions volgt met vier punten en Bevo en Volendam met elk drie punten. Op zaterdag 20 april speelt Greenpark thuis tegen Volendam en op maandag 22 april (Tweede Paasdag) tegen OCI Lions.

Foto: www.kicksfotos.nl