Feestweek met Di-Rect én Gerard Joling

Aalsmeer – De tweede artiest die komt optreden tijdens de 25-jarige Feestweek is afgelopen dinsdag 12 maart bekend gemaakt door het bestuur. Opnieuw een raadseltje voor de lezers op facebook.  De foto was weer onduidelijk gemaakt, maar werd net als de eerste act vrijwel direct geraden.

Misschien was deze zelfs iets makkelijker, want het betreft een bekende plaatsgenoot. Vandaag, donderdag 14 maart was de officiële bekendmaking in de krant: Naast Di-Rect komt Gerard Joling optreden in de feesttent op het Praamplein in september!

Enkele reacties de ‘wazige’ foto: “Gerard Joling gezellig”, “Onze dorpsgenoot”, “Voor hem loopafstand naar de tent” en “Gerard Joling, nu moet ik echt gaan.” Op welke dagen Di-Rect en Gerard Joling gaan optreden is nog niet bekend. De feestweek is dit jaar van 8 tot en met 14 september.

Voorverkoop vanaf 1 april

De komende weken gaat het bestuur van de Feestweek steeds meer prijs geven over het jubileumprogramma in de feesttent op het Praamplein. Noteer maandag 1 april in de agenda, want dan begint de voorverkoop op www.feestweek.nl.