Feestje met Soundsation in Zorgcentrum Aelsmeer

Aalsmeer – Op zaterdag 9 december mocht Soundsation zingen in een volle zaal in Zorgcentrum Aelsmeer. Veel bewoners gingen er eens goed voor zitten. En wat een feestje werd het!

Naast een aantal nummer uit het gewone repertoire werden er natuurlijk kerstnummers gezongen, maar ook een meezingmedley met nummers ‘uit de oude doos’. Er werd enthousiast meegezongen en ook gedanst door bewoners en koorleden. Het werd een feestelijke middag, waarbij de bewoners getrakteerd werden op een lekker drankje en hapje, maar ook de koorleden werden verwend in hun eigen ruimte. Alle lof voor de organisatie van het Zorgcentrum!

Een aantal leden van Soundsation zingt nog kerstsongs in de uitzending van That’s Life bij Radio Aalsmeer, deze keer vanuit het Flower Art Museum op 22 december. Maar dan zit dit jaar er weer op; voor het popkoor een bijzonder jaar waarin ze onder andere de concerten Soundsation Express heeft gezongen. De leden kijken uit naar volgend jaar, in 2024 staan weer diverse activiteiten op stapel!

Foto: Koos Fotografie