Feest met DJ Tessco in Het Dijkhuis

Oude Meer – Op zoek naar een onvergetelijke avond vol dansbare muziek en een gezellige sfeer? Dan is er oed nieuws. Op zaterdag 24 februari wordt iedereen van harte uitgenodigd om te komen feesten met DJ Tessco in Het Dijkhuis aan de Aalsmeerderdijk 77 in Oude Meer!

Tessa Vink, beter bekend als de talentvolle Aalsmeerse DJTessco, brengt haar unieke mix van dansmuziek rechtstreeks naar Het Dijkhuis. Van 20.00 tot middernacht zullen haar beats een onweerstaanbare mengelmoes vormen van jaren tachtig en negentig hits, tropical-house en disco classics. Er is geen leeftijdsgrens, of je nu jong of jong van hart bent, er zal zeker iets tussen zitten dat je bekend voorkomt en waar je van kunt genieten. Het beste van alles? De toegang is helemaal gratis!

Tessa heeft onlangs haar DJ-opleiding afgerond aan de gerenommeerde Pioneer DJ School in Amersfoort, als onderdeel van een uniek project waar 20 vrouwen zijn opgeleid tot DJ. Met alle essentiële tools en vaardigheden op zak heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld die varieert van beachclub lounge tot techno, en van tropical-house tot deep/tech-house en tech-trance. Als je op zoek bent naar een echt knalfeest, zorgt DJTessco daar zeker voor! Ook in Het Dijkhuis op zaterdag 24 februari. Dus kom dansen en genieten van de muziek en de gezelligheid.