Duo ‘Donna e Mobile’ bij Bob & Gon

Aalsmeer – Zondagmiddag 14 april om 15.30 uur komt het duo ‘Donna e Mobile’ op treden bij Bob & Gon in De Oude Veiling. 

‘Donna e Mobile’ is een ludiek harp sopraan duo dat wordt gevormd door harpiste Rose en sopraan Maaike (Nederlandse Opera). Dit fenomenale duo brengt diverse stijlvolle, deels theatrale, acts met uitbundige kostuums en veel interactie met het publiek.

Het repertoire omvat 18-eeuwse Italiaanse liederen, Mozart, Puccini en Bizet maar ook jaren dertig evergreens. Na de pauze brengt harpiste Rose samen met fluitiste Cecile een repertoire van Bach tot Bossa(nova), licht klassiek tot folk.

Eén keer per maand, op een zondagmiddag, tovert KCA de sfeervolle bovenzaal van de geheel gerestaureerde Oude Veiling om tot ‘theater’ waar een mix van klassieke muziek en kleinkunst wordt gepresenteerd.

Bob & Gon heten als gastheer en gastvrouw elke bezoeker persoonlijk welkom en vertellen tussendoor over de artiest, zijn of haar passie en natuurlijk de muziek. Het duo staat garant voor een genotvolle zondagmiddag bij KCA Muziek.

Het concert in De Oude Veiling in de Marktstraat 19 begint om 15.30 uur, de zaal is open vanaf 14.45 uur. De toegang bedraagt 21,50  euro en kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Slijterij Wittebol in de Ophelialaan 116.