Doneer kerstpakket aan de Voedselbank

Aalsmeer – Krijgt u van uw werkgever een kerstpakket, maar heeft u dat eigenlijk niet nodig? De klanten van Voedselbank Aalsmeer zijn er blij mee! Voor deze bijna 30 gezinnen betekent het voedselpakket dat ze wekelijks van de Voedselbank krijgen dat ze weer een paar dagen eten op tafel hebben en iets extra’s voor de feestdagen is er meestal helemaal niet bij.

De Voedselbank is dan ook blij met ieder kerstpakket dat ze krijgt en kan gebruiken voor deze gezinnen. Ook aangebroken pakketten zijn welkom. De Voedselbank heeft vooral behoefte aan voedsel. Wijn en andere alcoholische dranken mogen niet aan de klanten uitgedeeld worden.

Wie een kerstpakket of een deel ervan wilt doneren aan de Voedselbank, kan deze inleveren bij de Wereldwinkel in de Zijdstraat 15, bij Renault Nieuwendijk Aalsmeer aan de Zwarteweg 93 en bij Ford De Hartog aan de Madame Curiestraat 3 in Kudelstaart.

Aan bedrijven, die kerstpakketten over hebben en deze willen doneren, wordt gevraagd contact op te nemen met telefoonnumer 06-37471838 of via de mail: voedseldonatie@voedselbankaalsmeer.nl 

Kijk voor meer informatie over deze, en andere acties van de Voedselbank op www.voedselbankaalsmeer.nl of stuur een mail aan info@voedselbankaalsmeer.nl