Diverse klussen voor NL Doet in Aalsmeer

Aalsmeer – Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart zijn weer de actiedagen voor NL Doet. Ook in Aalsmeer kunnen de handen uit de mouwen gestoken worden voor verschillende klussen.

In de Hortensialaan bij de ouderenvoorziening worden vrijwilligers gevraagd om de bewoners een gezellige dag te bezorgen. Even lekker naar buiten voor een wandeling of een fietstocht en daarna gezamenlijk pannenkoeken bakken en eten. De klus is op vrijdag van 9.30 tot 13.30 uur.

Ook kan op vrijdag een handje geholpen worden bij de Historische Tuin. Het wandelpad dwars door de tuin heeft een nieuwe laag houtsnippers nodig. Deze activiteit is van 9.30 tot 16.00 uur.

Onder de kerk aan de Stommeerweg 13 moet de tegelvloer in één van de ruimtes opnieuw aangelegd, geëgaliseerd en aangevuld worden. Ook wacht enig reparatie- en schilderwerk en worden handige klussers gevraagd om de buitenlampen op te hangen. Deze NL Doet-actie is op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Het is zaterdag ook klusdag op kinderboerderij Boerenvreugd in de Hornmeer van 9.00 tot 15.30 uur en wie deze zomer wil genieten van een schone Westeinderplassen kan zaterdag met SPIE de Poel op voor de jaarlijkse schoonmaakactie. Verzamelen om 7.45 uur bij Nieuwe Meer. Kijk voor meer informatie op www.nldoet.nl/aalsmeer.