Cor Bakker en Fay Klaassen bij Zondag bij Bob

Aalsmeer – Je doet Cor Bakker nergens zo een groot plezier mee dan achter de piano te kunnen spelen op een leuke locatie en voor een blij publiek. En laat dat nu helemaal kloppen in de bovenzaal van De Oude Veiling bij Zondag bij Bob! Op 3 februari komt hij voor de tweede maal dit seizoen naar Aalsmeer en dit keer neemt hij zangeres Fay Klaassen mee met wie hij regelmatig optreedt. Fay Klaassen is een zangeres die bekend staat om haar grote muzikaliteit en haar prachtige stem waarmee zij lijkt te kunnen toveren. Het samenspel van pianist en zangeres is meer dan één en één is twee. Zij weten elkaar uit te dagen en het publiek op te zwepen.  

Het wordt ongetwijfeld weer een vrolijke muzikale middag inmiddels het handelsmerk van gastheer Bob van de Heuvel. Mede door zijn team; waar vooral Bas en Katelijne van Otterloo een belangrijk rol spelen – zij zorgen voor het licht en geluid – kan het publiek rekenen op een blij onthaal. 

De belangstelling voor het duo is zo groot dat alle kaarten verkocht zijn. Bob heeft een wachtlijst dus mocht er een bezoeker verhinderd zijn, dan zal Bob diegene het heugelijk nieuws meedelen dat er toch een plek vrijgekomen is.  

Janna van Zon