Celieplant doneert cadeau aan goede doelen

Aalsmeer – Op woensdag 27 februari kregen Ons Tweede Thuis, de Mike Multi Foundation en Hart4onderwijsNepal een cheque overhandigd namens Celieplant. Achter deze donatie zit een bijzonder idee dat tot werkelijkheid gebracht gaat worden! Ter ere van het 25-jarig bestaan van Celieplant, wat onlangs groot is gevierd, vroegen John en Ingrid Celie donaties in plaats van cadeaus. Het idee is ontstaan om dit te doneren aan Ons Tweede Thuis en de Mike Multi Foundation, zodat er in samenwerking met Greenpark Handbal een jaarlijks sport- en spelevenement georganiseerd kan worden voor mensen met een beperking. Met deze donatie wordt dit idee werkelijkheid en kan er één keer per jaar, maar liefst 5 jaar lang zo’n sportieve dag gerealiseerd worden.

Sport- en speldag

De eerste sport- en speldag is zelfs al gepland op donderdag 16 mei aanstaande in sporthal De Bloemhof. Kinderen met en zonder beperking gaan samen een leuke ochtend beleven met aansluitend een lunch. De organisatie hiervan is in handen van Greenpark Handbal uiteraard in samenspraak met de Mike Multi Foundation en Ons Tweede Thuis.

“Prachtige combinatie”

John Celie, Directeur Celieplant: “Wij hebben gekozen voor Ons Tweede Thuis en de Mike Multi Foundation omdat het lokale doelen zijn, die breed in de samenleving gedragen worden. Ons Tweede Thuis steunen wij al jaren zij zijn er voor mensen met een beperking en de Mike Multi Foundation heeft als doel om het sporten te bevorderen voor mensen met een beperking. Een prachtige combinatie, wij kijken alvast erg uit naar deze eerste sport- en speldag in mei.”

Hart4onderwijs Nepal

Vervolgens nam ook Mark van Leeuwen namens Hart4onderwijs Nepal een cheque in ontvangst. Dit goede doel zorgt ervoor dat kinderen in Nepal voorzien worden van kleding, les- en schoolmateriaal, en in de toekomst misschien wel een mobiele bibliotheek. Een doel wat Celieplant toejuicht en een warm hart toedraagt.

Celieplant staat niet alleen voor duurzaam ondernemen, maar ook voor maatschappelijke betrokkenheid. Dit geldt voor hun werknemers én ook voor daarbuiten. De goede doelen worden zorgvuldig uitgekozen om er zeker van te zijn dat de donaties op de juiste plek terecht komen.

Foto:John en Ingrid Celie (Celieplant), Michael van der Laarse (Mike Multi Foundation), Mark van Leeuwen (Hart4onderwijsNepal),  René Romeijn (Greenpark Handbal) en Ilse van den Broek (Ons Tweede Thuis.