Carnaval groots gevierd op de Jozefschool

Aalsmeer – Afgelopen vrijdag was weer het jaarlijkse grote carnavalsfeest op de Jozefschool. Alle klassen van de school waren omgetoverd tot een waar speelparadijs. De kinderen in hun prachtige kostuums konden overal spelletjes doen, er was een bioscoop, een sneltekenaar, en in het casino kon menigeen een gokje kon wagen en winnen. Het super enge spookhuis met ‘Aliens uit de ruimte’ ontbrak niet en heeft menigeen de rillingen bezorgd.

Waarzeggers voorspelden de toekomst, op het springkussen buitelden de kinderen vrolijk rond. Schminken en haren invlechten was eveneens heel erg in trek. Tussendoor was er voor iedereen popcorn met limonade en natuurlijk fruit en snoepgroente voor de gezonde trek.  Voor de groepen 1, 2, 3 speelde poppenkastspeler Gerard Zelen een leuk verhaal met carnavalsmuziek. 

De ochtend is buiten afgesloten met een lange polonaise. Het carnavalsfestijn was een groot succes door het enthousiasme van alle leerlingen, leerkrachten en heel veel hulpouders die het tot een fantastisch feest hebben gemaakt.