Bomen weg voor vijver en wandelbrug in Hornmeer

Aalsmeer – Waarschijnlijk is het wel opgevallen. Er zijn diverse bomen verdwenen rond de kinderboerderij in de Hornmeer. 

Met de herinrichting van het park wordt er ook groot onderhoud verricht aan de vijver van Boerenvreugd. De boerderijvijver wordt verbonden met de vijver in het park en er komt een wandelbrug. Ook wordt de beschoeiing vernieuwd en de beplanting onder handen genomen. 

Op dit moment is het erg kaal bij de vijver, maar er komt nieuwe beplanting voor terug. “Het wordt een waar insecten- en eendenparadijs als het straks allemaal klaar is”, aldus de medewerkers van Boerenvreugd.

Ontdekken en spelen

Overigens een bezoek brengen aan de kinderboerderij in de Beethovenlaan blijft een aanrader. De onlangs geboren geiten drieling mag naar buiten en ze zijn volop het buitenleven en de andere dieren aan het ontdekken. De geitjes zijn super nieuwsgierig en ondeugend. En natuurlijk heeft Boerenvreugd nog veel meer andere grote en kleine dieren en een uitgebreide speeltuin voor kinderen in diverse leeftijdscategorieën. 

Foto: Kinderboerderij Boerenvreugd