Bijeenkomst ANDERS over maatschappelijk ondernemen

Aalsmeer – Stichting ANDERS Amstelland nodigt ondernemers en geïnteresseerden van harte uit voor de tweede editie van hun Partnerbijeenkomst op vrijdag 1 maart. Het evenement vindt plaats in het sfeervolle Flower Art Museum in Aalsmeer en belooft een inspirerende middag te worden met een interessante lezing en volop gelegenheid om te netwerken.

Stichting ANDERS brengt ondernemers in contact met hulpvragen van kwetsbare mensen waar hun product, dienst of talent het verschil kan maken. Hierdoor krijgt maatschappelijk betrokken ondernemen een concrete invulling voor ondernemers en worden lokale noden opgelost. De Partnerbijeenkomst is een mooi moment om stil te staan bij de positieve impact die ondernemers maken in de regio Amstelland en de ontwikkelingen die de stichting doormaakt.

Het hoogtepunt van de bijeenkomst is de lezing van Rob van Rossum, stadionspreker bij Oranje en Ajax. Rob zal niet alleen over zijn ervaringen als stadionspreker van de afgelopen tien jaar spreken, maar ook zijn betrokkenheid bij maatschappelijke initiatieven toelichten.

Ontdek de kracht van maatschappelijk betrokken ondernemen en kom naar het Flower Art Museum aan de Kudelstaartseweg 1 op vrijdag 1 maart. De bijeenkomst start om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Ondernemers en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om deze inspirerende middag bij te wonen. Aanmelden en meer informatie via www.stichtinganders.nl/amstelland.