Bandbrouwerij voor kids start weer in N201

Aalsmeer – Vanaf vrijdag 19 januari gaat in N201 de Bandbrouwerij voor kids weer van start. Met coaching van ervaren muzikanten Berend de Vries, Joris Leeghwater, Yordi Paul en Jan Voortwist kunnen alle kinderen lekker samen muziek maken en dat is ontzettend leuk en leerzaam! 

De Bandbrouwerij voor kids is vanaf 19 januari om de week op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in de oefenruimtes van N201 aan de Zwarteweg en is voor kinderen van 10 tot 14 jaar. Voorwaarde om mee te kunnen doen is dat je wel een beetje muziekles hebt gehad. Speelniveau is echter niet belangrijk, want de bandcoaches zullen zorgen dat iedereen mee kan doen die een beetje zijn of haar best doet en er kunnen groepjes gemaakt worden van muzikanten van dezelfde leeftijd of met dezelfde muziekstijl, etc. Je hoeft alleen je eigen instrument mee te nemen, want alles is verder aanwezig. Zodra er wat nummers gespeeld kunnen worden zal er ook een concert gepland worden met de jonge Bandbrouwers, er zal met z’n allen flink geoefend gaan worden om daar iets moois van te maken! Deelname aan de Bandbrouwerij voor kids is gratis.

Bandbrouwerij om de week

De Bandbrouwerij voor muzikanten vanaf 15 jaar is ook op vrijdag 19 januari, vindt eveneens om de week plaats in N201 en begint om 20.00 uur. N201 beschikt over zes oefenruimtes, dus deels kan dit tegelijk met de Bandbrouwerij voor kids plaats vinden. Meer info, foto’s, filmpjes op de facebookpagina van De Bandbrouwerij.