Avondvierdaagse in Kudelstaart

Kudelstaart – De Kudelstaartse avondvierdaagse vindt dit jaar plaats van 3 tot en met  juni. Een gezellig evenement dat al voor de 19e keer georganiseerd wordt en waar alle kinderen van de drie basisscholen aan mee kunnen doen. Ook dit jaar kunnen er weer 2 afstanden worden afgelegd, namelijk de 5 en de 10 kilometer. Na vier avonden wandelen, heb je een geweldige prestatie geleverd, is er de feestelijke intocht op het plein bij de Antioniusschool en de OBS, en verdien je een mooie medaille.

Ook voor de allerkleinsten is het weer mogelijk om een medaille te verdienen. Wanneer zij een dagje meelopen, kunt u uw kind bij de start aanmelden en dan krijgen zij aan het eind een dagmedaille. De kosten bedragen per dagmedaille bedragen 2,50 euro. Graag contact en gepast afrekenen bij de start.

De organisatie is nog op zoek naar nieuwe leden of mensen die tijdens het evenement willen helpen, bijvoorbeeld als klaarover. Wilt u/jij 1 of meerdere avonden helpen? Stuur dan een mail naar avondvierdaagsekudelstaart@gmail.com of meld je via de facebookpagina.

Via de Facebookpagina (Avondvierdaagse Kudelstaart) wordt iedereen op de hoogte gehouden. Van voorbereidingen tot routes, laatste ontwikkelingen, weersvoorspellingen en wijzigingen.