Aandacht Na Zorg

PARTNERBIJDRAGE

AalsmeerVia de website van de Nieuwe Meerbode mogen we ons aan u voorstellen. A.N.Z. (Aandacht Na Zorg) wil graag met u bespreken wat uw wensen zijn en wat wij samen met u kunnen ondernemen om het u naar de zin te maken.

Wat wij u willen kunnen bieden, zullen we zo duidelijk mogelijk aangeven en u op een professionele manier aandacht en liefde geven, naast de zorg, die u al krijgt en dat onder de naam van ‘ANZ’ (spreek uit zoals de naam ANS). Aandacht Na Zorg dus.

In dat persoonlijk onderhoud, met een geliefde/bekende van u, bespreken we welk uur of dagdeel voor u in aanmerking komt en welke vergoeding er eventueel is met betrekking tot WMO en PGB. Dit moet met de gemeente besproken worden.

Wat bieden wij aan?

  • Praten, maar vooral veel luisteren.
  • Wandelen, dus lekker buiten zijn.
  • Boodschapjes doen of even naar de kapper.
  • Een bezoekje aan een tuin- of winkelcentrum.
  • Misschien wel een familie- of vriendenbezoekje doen.

Andere mogelijkheden kunnen zich spontaan aanbieden. Als de kinderen op vakantie gaan, is er toch iemand om u heen, die even bij u is als u bijvoorbeeld gaat eten. Op een zon- of feestdag iemand die gezellig aanwipt.

U kunt contact opnemen met ‘uw aanstaande schouder’, Linda. Mobiele telefoon: 06-55557792 en e-mail: aandachtnazorg@gmail.com

Op de foto de oma van Linda.