Aalsmeerse wint 10.000,- in BankGiro Loterij

Aalsmeer – Een grote verrassing voor Marjolein (37) uit Aalsmeer. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Marjolein op de stoep om de cheque te overhandigen. Haar partner Yle nam de cheque voor haar in ontvangst.

Yle vertelt enthousiast: “Wow, wat heerlijk! Zoals je kunt zien moet er in de tuin nog heel wat gebeuren. Je kunt dus wel raden waar we dit bedrag voor gaan gebruiken.”

Elke dag, week en maand

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. 

Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Foto: Yle uit Aalsmeer neemt de cheque ter waarde van 10.000 euro voor zijn partner Marjolein in ontvangst.

Foto: Jurgen Jacob Lodder