Aalsmeer treft Bocholt in halve finale BeNe League

Aalsmeer – De ontknoping van de BeNe League nadert. Wie van de vier handbalteams uit Nederland en België eist de titel op? Volgende week zaterdag 30 en zondag 31 maart nemen Achilles Boccholt en HC Visé uit België en de Nederlandse teams Greenpark Aalsmeer en OCI Lions het tegen elkaar op in de Lotto Arena in Antwerpen.

In de halve finale op zaterdag 30 maart heeft Greenpark Aalsmeer de ploeg van Achilles Bocholt als tegenstander en OCI Lions gaat de strijd aan tegen HC Visé. Aalsmeer en Boccholt spelen om 13.30 uur tegen elkaar en de wedstrijd Lions tegen Visé start om 16.00 uur.

Op zondag 31 maart is de finale en wordt eerst vanaf 13.30 uur gehandbald om plaats drie en vier en vanaf 16.00 uur gaan de twee winnaars van zaterdag uitmaken wie de BeNe League titel een jaar mag dragen.

Lukt het Greenpark Aalsmeer om deze hoogste eer te behalen? Kan er een beker bijgezet worden in de prijzenkast van deze landskampioen? Heel veel handbal-liefhebbers gaan volgende week naar Antwerpen en natuurlijk zal de tribune vol zitten met supporters uit Aalsmeer. Ook Greenpark aanmoedigen? Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bnlhandball.com en (indien voorradig) te koop aan de zaal.

Vaidas en Samir beste spelers?

Via de website kan deelgenomen worden aan de verkiezing beste spelers in de BeNe League. Van Greenpark Aalsmeer zijn liefst twee spelers genomineerd en daar is het bestuur van de Aalsmeerse handbalvereniging natuurlijk, en terecht, bijzonder trots op. Gestemd kan worden op Vaidas Trainavicius als beste centrum-speler en op Samir Benghanem als spil (pivot) van het team. Het zou toch geweldig zijn als de twee handballers deze eer toebedeeld krijgen. Dus, allemaal stemmen én volgende week naar Antwerpen om Greenpark Aalsmeer aan dé overwinning te helpen!

Foto: Samir Benghanem (met bal) klem tussen verdedigers. Foto: www.kicksfotos.nl