Popprijs Amstelland

8 Bands geselecteerd voor Popprijs Amstelland

Aalsmeer – Half januari was de inschrijving gestart voor bands om deel te nemen aan de Popprijs van Amstelland. Tot half februari was dit mogelijk en een groot aantal bands meldde zich aan om vooral meer bekendheid te krijgen, maar natuurlijk ook om het mooie prijzenpakket.

Direct na het sluiten van het inschrijftermijn is een jury in beraad gegaan en nu is bekend gemaakt welke bands op mogen gaan treden. Er worden twee voorrondes gehouden en deze vinden beiden plaats in muziekcentrum N201 aan de Zwarteweg.

Tijdens de eerste voorronde op 16 maart gaan de bands Tobacco, Flavoured Kisses, Charger en Noys het tegen elkaar opnemen. Vervolgens strijden op 30 maart Switchboard, Photo Morgana, KY en Lief Dagboek om een plekje in de finale.

Van elke avond gaan twee bands naar de finale en deze is op 4 mei in P60 Amstelveen. Eén band wordt gekozen door de jury en de andere finalist mag het publiek kiezen. De bands doen er dus goed aan om vooral veel fans, vrienden en familie mee te nemen. Noteer dus 16 en 30 maart in de agenda en kom kijken, luisteren en aanmoedigen in N201 aan de Zwarteweg.