2 Aalsmeerse bedrijven in finale ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’

Aalsmeer – De finalisten voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2024 zijn bekend. Tijdens de finale, op 29 mei, horen deze bedrijven of zij zich ‘Beste Onderneming van Noord-Holland 2024’ mogen noemen. Juryvoorzitter Esther Rommel, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland: “Geweldig dat zoveel bedrijven gehoor hebben gegeven aan de oproep om deel te nemen aan de verkiezing. Op de lijst staan bedrijven die al jaren bestaan, maar ik zag ook veel nieuwkomers. Daarmee is het een mooie afspiegeling van de grote diversiteit aan bedrijven in Noord-Holland.”  

Burgers en de Vries

Er zijn verschillende categorieën voor de prijs: MKB en Grootbedrijf (meer dan 75 werknemers) met ieder tien finalisten. Ook voor De Belofte, de prijs voor veelbelovende startende bedrijven, zijn er dit jaar tien kanshebbers. Er waren enkele honderden nominaties, maar de jury heeft in de categorie Grootbedrijf gekozen voor twee Aalsmeerse bedrijven: Burgers Carrosserie en Koninklijke de Vries Scheepsbouw. 

Finaleavond 29 mei

De finalisten worden de komende weken bezocht door leden van de jury. De winnaars worden op 29 mei bekend gemaakt in de PHIL in Haarlem. Tijdens de finaleavond houden dan drie finalisten per categorie een eindpresentatie, waarna de jury per categorie één winnaar zal kiezen. Ook wordt de Publieksprijs uitgereikt, op 8 april openen hiervoor de lijnen.