12-Jarige Max gaat fietsen tegen kanker

Aalsmeer – Max van Eijk, pas 12 jaar, gaat op 6 juni de Alpe d’HuZes fietsen.Vier jaar geleden was hij daar al samen met zijn ouders, omdat zijn vader de Alpe ging fietsen. Het was ter nagedachtenis aan zijn opa die is overleden aan kanker. De reis, de mensen en vooral de verhalen van iedereen die familie of vrienden waren kwijt geraakt door kanker, hadden een enorme impact. Gelukkig waren er ook positieve verhalen van mensen die zelf gingen fietsen, juist omdat ze die rotziekte hadden verslagen.

Sponsors gezocht

Toen was Max te jong om mee te doen, maar nu net 12 jaar geworden en goed getraind door de voetbal, wil hij ook fietsen tegen kanker. Hij heeft gevraagd of zijn vader met hem mee wil, weer die berg verslaan, want dat is echt geen makkelijke klus, maar samen zijn ze sterk! Naast het trainen is hij vastbesloten zo veel mogelijk sponsoren te vinden, want er is geld nodig om onderzoeken uit te voeren. Hij gelooft in het motto dat we samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer dood gaat aan kanker. Wilt u/jij Max steunen? Doneer op, of stuur een berichtje via:
www.opgevenisgeenoptie.nl/s/4250/4728/e.

Verkoop armbandjes

Naast doneren via de site heeft Max ook speciale armbanden laten maken die hij verkoopt voor 5 euro, je doneert en steunt dan tegelijk Team Van Eijk. Op de rode armband staat ‘opgeven is geen optie’ team Van Eijk. Ze zijn er in drie maten (kinderen, dames en heren). Interesse in één of meerdere armbanden? laat het weten via de site: www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraiser/MaxEijk.

Afgelopen zaterdag heeft Max bij de AH in Aalsmeer centrum gestaan en heeft daar sponsorbandjes verkocht, opbrengst ruim 700 euro, een fantastische dag!