ZABO zoekt nog een zaalvoetbalteam

Aalsmeer – Zaalvoetbalvereniging Aalsmeerse Bedrijven en Omgeving (de ZABO) zoekt voor het aankomende seizoen 2018-2019 nog één zaalvoetbalteam die de competitie komt versterken. Bij één nieuwe aanmelding kan er volgende maand in september gestart worden met acht deelnemende zaalvoetbalploegen.

Liefst 3 aanmeldingen

De insteek van het Zabo-bestuur is natuurlijk om weer ouderwets een competitie te draaien met tien ploegen, met sportief zaalvoetbal en gezelligheid na afloop in de kantine. Hiervoor zijn dan drie aanmeldingen noodzakelijk. De wedstrijden worden gespeeld in sporthal de Bloemhof aan de Hornweg, in sporthal de Waterlelie aan de Dreef of in de Proosdijsporthal aan de Edisonstraat in Kudelstaart. Dus geen verre reisafstanden, maar altijd dicht bij huis!

De aftrap van de eerste wedstrijd is om 19.00 uur, de tweede wedstrijd start om 19.45 uur, de derde vangt 20.30 uur aan en de laatste zaalvoetbalpartij begint om 21.15 uur. De voorbereidingen voor het nieuwe zaalvoetbalseizoen zijn in volle gang. Voor verdere informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met de Zabo-secretaris Richard Piller via 06-37346909 of stuur een mail naar: info@zaboaalsmeer.nl.